A legkedveltebb Pizza Dunakeszin, Fóton és Gödön!* Pizzáinkat Ön állítja össze 3 féle méretben!

Rendelésfelvétel: 11:00 - 21:55

Tel: +36 27/392-552, +36 30/535-4445 | 2120 DUNAKESZI, FŐ ÚT. 88.

Csirkemelles fusilli Mozzarella szezámos bundában olaszos fűszerezésü burgonyával tartármártással Janka Pizzája 32 cm 201-dik Pizza 32 cm Aszaltparadicsomos-füstölt sajttal töltött jércemellfilé bécsi bundában, fűszeres steak burgonyával Tejszínes meggyleves vanilia habbal
Csirkemelles fusilli - 1795 Ft Kosárba
Mozzarella szezámos bundában olaszos fűszerezésü burgonyával tartármártással - 2195 Ft Kosárba
Janka Pizzája 32 cm - 2895 Ft Kosárba
201-dik Pizza 32 cm - 2895 Ft Kosárba
Aszaltparadicsomos-füstölt sajttal töltött jércemellfilé bécsi bundában, fűszeres steak burgonyával - 2795 Ft Kosárba
Tejszínes meggyleves vanilia habbal - 1295 Ft Kosárba
Tárkonyos borjúragu leves

Tárkonyos borjúragu leves

650 ml. kockázott borjúhúst zöldségekkel összefõzve, friss tárkonnyal fűszerezve tejszínesen

Allergén anyag: tej, zeller, mustármag

Megrendelésével 20 Pancser Pengő gyűjthető

1855 Ft


Kosárba
Hasábburgonya

Hasábburgonya

Megrendelésével 8 Pancser Pengő gyűjthető

850 Ft


Kosárba
Tzatziki

Tzatziki

Allergén anyag: tej, tojás, mustármag, zeller

Megrendelésével 2 Pancser Pengő gyűjthető

395 Ft


Kosárba
Ketchup

Ketchup

Megrendelésével 2 Pancser Pengő gyűjthető

395 Ft


Kosárba
Hungaria száraz Pezsgő 0,75 L

Hungaria száraz Pezsgő 0,75 L

Megrendelésével 35 Pancser Pengő gyűjthető

3500 Ft


Kosárba
Honlapunkon az ételeknél kötelezően feltüntetett allergének tájékoztató jellegűek,
de nem hitelesített információk, így adminisztratív hibák előfordulhatnak.
Minden esetben érdeklődjön munkatársunknál a részletes és naprakész tájékoztatás végett.
Ebből következőleg a feltüntetett allergén összetevőkre, továbbá ezekből fakadó esetlegesen kiváltott
allergiás reakciókra vonatkozóan éttermünknek tehát nem áll módjában felelősséget vállalni.

Weboldalunk Google Sütiket (Cookie) használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Google irányelvei értelmében. További információ